Aften på Galionen

Forretter

  • FEM ØSTERS
    139,- dkr.
    Serveres med citron
  • VEGETARSUPPE
    99,- dkr.
    Laves på sæsonens råvarer – spørg Deres tjener
  • CEVICHE AF LAKS
    119,- dkr.
    rørt med citrusjuice, chili, rødløg, agurk, mango og grøn peber
  • EN HALV FRISKKOGT HUMMER
    Dagspris
    Serveres naturel
  • TAPASTALLERKEN
    149,- dkr.
    Kammuslinger med avocado salsa, tigerrejer stegt i hvidløg, mozzarella/tomat og krabbetatar
  • OVNBAGT GEDEOST
    109,- dkr.
    Blandet salat toppet med gedeost og balsamicodressing

  • FISKESUPPE
    119,- dkr.
    Cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter og safran
  • MOULES FRITES
    129,- dkr.
    Serveres med hvidløg, persille, flødesauce og pommes frites
  • KRABBETATAR
    129,- dkr.
    rørt med æble, kapers, dild, citron og crème fraîche
  • SNEGLE I BRUNET SMØR
    109,- dkr.
    serveres med tomater, mandler, persille og hvidløg

Hovedretter

  • FISKESUPPE
    199,- dkr.
    cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter og safran
  • VEGETARSUPPE
    179,- dkr.
    laves på sæsonens råvarer – spørg Deres tjener
  • 1/1 FRISK KOGT HUMMER
    Dagspris
    ½ naturel, ½ bagt med hvidløg, serveres med aïoli og citron
  • OVNBAGT LAKS
    199,- dkr.
    serveres med små kartofler, pastinak, spinat, gulerødder & chili. Hertil en beurre blanc sauce
  • SURF ‘N’ TURF
    209,- dkr.
    Kalvefilet & tigerrejer på grillspyd, sæsonens garniture, rösti kartofler og hummersauce
  • TOURNEDOS AF OKSEMØRBRAD
    249,- dkr.
    serveres med små kartofler, sauterede svampe, spinat, tomater og bourgognesauce
  • Lammeskank
    199,- dkr.
    serveres med kartoffelmos, rodfrugter og timian sauce
  • MOULES FRITES
    199,- dkr.
    serveres med hvidløg, persille, flødesauce og pommes frites
  • SØTUNGE À LA MEUNIÈRE
    349,- dkr.
    serveres med små kartofler, asparges & smørsauce
  • SKALDYRSTALLERKEN
    249,- dkr.
    Med blåmuslinger, kammuslinger, jomfruhummerhaler, tigerrejer samt en østers med citron.
    Anrettes på bouillabaisse af tomat.
    Tilvalg ½ frisk kogt hummer + 200,- dkr.
  • KALVEFILET - 200 gr.
    199,- dkr.
    serveres med kartofler og cremet svampesauce
  • BOEUF BEARNAISE
    229,- dkr.
    ribeye serveret med pommes frites og béarnaise sauce

Dessert & ost

  • UDVALG AF SORBET
    89,- dkr.
    Serveres med sæsonens friske frugter
  • PANDEKAGER
    89,- dkr.
    serveres med cremet dansk vaniljeis og frisk frugt
  • CHOKOLADEMOUSSE
    89,- dkr.
    hjemmelavet af mørk og hvid chokolade med glaserede bær
  • CREME BRULÈE
    89,- dkr.
    hjemmelavet med frugt og hindbærsorbet
  • DESSERTTALLERKEN
    149,- dkr.
    Et udvalg af Galionens desserter
  • UDVALG AF DANSKE OSTE
    99,- dkr.
    Den Hvide Dame, cremet hvidskimmelost
    Vesterhavsost, tør og let saltet fastost
    Blå Kornblomst, cremet blåskimmelost