Aften på Galionen

Forretter

  • FEM ØSTERS
    139,- dkr.
    FRANSKE ØSTERS, SALAT OG ROSÉ VINAIGRETTE
  • VEGETARSUPPE
    109,- dkr.
    LAVES PÅ SÆSONENS RÅVARER – SPØRG DERES TJENER
  • CEVICHE AF LAKS
    129,- dkr.
    RØRT MED CITRUSJUICE, CHILI, RØDLØG, AGURK, MANGO, GRØN PEBER OG KORIANDER
  • EN HALV FRISKKOGT HUMMER
    Dagspris
    SERVERES NATUREL MED TATARSAUCE
  • TAPASTALLERKEN
    169,- dkr.
    KAMMUSLINGER MED AVOCADO SALSA, TIGERREJER STEGT I HVIDLØG, MOZZARELLA MED TOMAT OG KRABBETATAR
  • OVNBAGT GEDEOST
    119,- dkr.
    BLANDET SALAT TOPPET MED GEDEOST OG BALSAMICO DRESSING
  • FISKESUPPE
    139,- dkr.
    CREMET FISKESUPPE MED LAKS, SKALDYR, FRISKE URTER OG SAFRAN
  • MOULES FRITES
    139,- dkr.
    SERVERES MED HVIDLØG, PERSILLE, FLØDESAUCE OG POMMES FRITES
  • VARMRØGET LAKS
    129,- dkr.
    MED RADISER, JORDSKOKKER, ÆBLER OG URTECRÈME
  • SNEGLE I BRUNET SMØR
    119,- dkr.
    SERVERES MED TOMATER, MANDLER, PERSILLE OG HVIDLØG

Hovedretter

  • FISKESUPPE
    219,- dkr.
    CREMET FISKESUPPE MED LAKS, SKALDYR, FRISKE URTER OG SAFRAN
  • 1/1 FRISK KOGT HUMMER
    Dagspris
    HALV NATUREL, HALV BAGT, MED HVIDLØG, TATARSAUCE OG CITRON
  • OVNBAGT LAKS
    229,- dkr.
    MED SMÅ KARTOFLER, PASTINAK, SPINAT, GULERØDDER OG CHILI. HERTIL EN BEURRE BLANC SAUCE
  • SURF ‘N’ TURF
    219,- dkr.
    KALVEFILET OG TIGERREJER PÅ GRILLSPYD, SÆSONENS GARNITURE, RÖSTI KARTOFLER OG HUMMERSAUCE
  • TOURNEDOS AF OKSEMØRBRAD
    269,- dkr.
    SERVERES MED SMÅ KARTOFLER, SAUTEREDE SVAMPE, SPINAT, TOMATER OG BOURGUIGNONSAUCE
  • LAMMEK0TELETTER
    249,- dkr.
    SERVERES MED RATATOUILLE, KARTOFLER OG ROSMARINSAUCE
  • MOULES FRITES
    219,- dkr.
    SERVERES MED HVIDLØG, PERSILLE, FLØDESAUCE OG POMMES FRITES
  • SØTUNGE À LA MEUNIÈRE
    349,- dkr.
    SERVERES MED SMÅ KARTOFLER, ASPARGES OG SMØRSAUCE
  • SKALDYRSTALLERKEN
    249,- dkr.
    BLÅMUSLINGER, KAMMUSLINGER, JOMFRUHUMMERHALER, TIGERREJER SAMT EN ØSTERS MED CITRON. ANRETTES PÅ BOUILLABAISSE AF TOMAT.

    TILVALG: HALV FRISKKOGT HUMMER +200,- dkr.

  • KALVEFILET - 200 gr.
    229,- dkr.
    SERVERES MED KARTOFLER, PEBERFRUGT OG CREMET SVAMPESAUCE
  • BOEUF BEARNAISE
    249,- dkr.
    RIB-EYE SERVERET MED POMMES FRITES OG BÉARNAISESAUCE

Dessert & ost

  • UDVALG AF SORBET
    89,- dkr.
    SERVERES MED SÆSONENS FRISKE FRUGT
  • PANDEKAGER
    89,- dkr.
    SERVERES MED CREMET DANSK VANILJEIS OG FRISK FRUGT
  • CHOKOLADEMOUSSE
    99,- dkr.
    HJEMMELAVET AF MØRK OG HVID CHOKOLADE, MED GLASEREDE BÆR
  • CREME BRULÈE
    99,- dkr.
    HJEMMELAVET MED FRUGT OG HINDBÆRSORBET
  • DESSERTTALLERKEN
    149,- dkr.
    ET UDVALG AF GALIONENS DESSERTER
  • UDVALG AF DANSKE OSTE
    109,- dkr.
    DEN HVIDE DAME, CREMET HVIDSKIMMELOST
    VESTERHAVSOST, TØR OG LET SALTET FASTOST
    BLÅ KORNBLOMST, CREMET BLÅSKIMMELOST