Aften på Galionen

ENTRÈE

Forretter

  • HOMARD - 1/2 OU 1/1
    Dagspris
    Hummer naturel med citron, mayonnaise & ristet toast
  • SOUPE DE POISSON - ENTRÈE / PRINCIPAL
    119,- / 219,-
    Cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter & safran
  • MOULES MARINERIES - ENTRÈE / PRINCIPAL
    139,- / 219,-
    Serveres med hvidløg & persille i hvidvinsflødesauce
  • HUÎTRE
    dkr. 149,-
    6 franske østers med rosè vinaigrette & citron
  • CHEVRE CHAUD
    dkr. 119,-
    Salat med gedeost, pinjekerner, æbler, valnødder & rødvinsvinaigrette
  • SAUMON FUMÉ
    dkr. 129,-
    Røget laks med urtecreme og sprød salat
  • PLATEAU DE CHARCUTERIE
    pris pr. person 139,-
    Skinke, pølse, ost, tapenade & grønne oliven

PRINCIPAL

Hovedretter

  • SAUMON AU FOUR
    229,- dkr.
    Ovnbagt laks med spinat, chili & beurre blanc sauce
  • SOLE MEUNIERE
    349,- dkr.
    Helstegt søtunge i smør med persille, kapers & citron
  • STEAK FRITES
    249,- dkr.
    Rib-eye serveret med pomfritter & bearnaise
  • STEAK AU POIVRE
    269,- dkr.
    Oksemørbrad med peber sauce & haricots verts
  • “MER ET TERRE” - SURF & TURF
    229,- dkr.
    Af oksemørbrad, tigerrejer & hummersauce

ACCOMPAGNEMENT

Tilbehør

  • PETITE SALADE
    45,- dkr.
    Sprødt romainesalat med cherrytomater & valnødder
  • POMMES DE TERRE
    45,- dkr.
    Kartofler vendt i smør & persille
  • FRITES
    45,- dkr.
    Pomfritter med chilli mayo