Menuer på Galionen

Femretters menu

  • FISKESUPPE
    Hjemmelavet cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter og safran

    KRABBETATAR
    Rørt med æble, rødløg, kapers, dild, citron og creme fraiche

    ooo0ooo

    TOURNEDOS AF OKSEMØRBRAD
    Serveres med små kartofler, sauterede svampe, spinat og rødvinssauce

    ooo0ooo

    CREME BRULÉE
    Serveres med frisk frugt

    CHOKOLADEMOUSSE
    Hjemmelavet af mørk og hvid chokolade. Serveres med glaserede bær

    5 retter – 3 serveringer
    449,- dkr.

Luksusmenu

  • FISKESUPPE
    Cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter og safran.

    BEUF BEARNAISE
    Skåret af mør oksehøjreb, serveret med hjemmelavet pommes frites og sauce bearnaise

    CREME BRULÉE
    Serveres med frisk frugt

    Før kr. 437,-

    Nu kun 349,- dkr.