Nytårsaften på Galionen

Nytår på Galionen

Forret

  • Halv hummer
    serveret med tatarsauce, salat og citron

Hovedretter

  • Stegt oksemørbrad
    med persillekartofler og honningbagte rodfrugter
    serveret med skovens svampe og bourgogne sauce

    eller

  • Champagnedampet torsk
    bagt laks og små kartofler
    serveret med danske svampe, stegt spinat og sauce beurre blanc

Dessert

  • Chokolademoussekage
    med karamelliseret mørk og hvid chokolade
    serveret med syltede bær og hindbærsorbet

Pris pr. person: kun kr. 499,-

Der kan reserveres til kl. 18:00 – 20.30 eller kl. 21:00 – 23.30

Ved aflysning eller ændring af antallet af personer senere end to (2) dage for arrangement, betales fuld pris for alle tilmeldte til arrangementet.
Der betales kr. 100,- depositum ved reservation.
Der tillægges 10% servicegebyr til regning.